By: norfarizan mohd said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Aug-2009 17:31 Email | Share | | Bookmark
Berkurun lama..

Berkurun lama..ku rahsiakan..cintaku padamu..hanya kerna kau ratu laksana di singgahsana...huhhu...teringat lagu exist dulu2...lama giler x update fotopages nih..berkurun nakmerajinkan diri mengerjakan entry ni..hahah...

banyak benda dah berlaku..wildan kejap jek dah 8 bulan dah..dah pandai diri..tgh bz2 nak berjalan..bila kaki n tangan nya dah laju time ni, aku pulak yg tak terkejar dah..suka sgt dia bukak mineral pot...tau2 dgr bunyi air menitik..aku puas duk cari bunyi ape memula tu..nak kata bocor, xde pulak, ujan pon tidak..upenye, si kecik tu yg duk bukak paip mineral pot tu..abis banjir dah lantai...nak marah, budak tu x tau pape...sabar je la bebanyak..hahah





29 Julai 2009, 2nd anniversary kitorg...xde sambut special mana pon, just mkn kat secret recipe jek..tu pon byk melayan wildan jek..hahah...maklum la dah ada orang ketiga...heheh...semoga jodoh kami berpanjangan hingga ke akhir hayat..insyaallah..

19 Ogos 2009 pulak birthday papa yg ke-29 tahun...happy birthday papa..semoga sentiasa sihat, dipanjangkan umur dan ditambahkan rezeki...mama ngan wildan sayang papa dan semoga kita sekeluarga sentiasa bahagia bersama..


Tuesday, 23-Jun-2009 10:08 Email | Share | | Bookmark
PA & MA Day

huhhuh..tahun ni tahun pertama aku ngan papa sambut mother's day and father's day...xde la gi celebrate ke aper..cuma dpt wish dari kengkawan dan keluarga...seronok juga..thanks to wildan laa...kerana Wildan la kami ni jadi mak dan ayah..heheh..

sepanjang 6 bulan bergelar ibu dan ayah ni..yang paling terasa berbeza ialah semua yg kami buat, kami fikir, mesti ada kaitan dgn wildan..kalau aku sepanjang hari memang semua yg aku buat mesti melibatkan wildan..bgn mlm sebab nak bg wildan susu..bgn pagi nak mandikan wildan, bagi makan, tdokan, main semua ngan wildan..kalau papa, nak gi kerja mesti cium wildan..balik kerja mesti wildan dulu yg dicari...tu la besarnye pengaruh anak dlm kehidupan ibu bapa.. semua yg dilakukan sebahagian besarnyer disebabkan atau untuk anak2..

Quote:
flash back..wildan masa new born n half months


Quote:
ni wildan umur 1 month - 3 months



Quote:
wildan: 4 months - 6 months




cam gitu la juga ibu bapa kita..dari kecik sampai besar, even yg dah kawen dan ada anak sendiri, ibu bapa masih mainkan peranan besar dlm kehidupan kita...bak kata orang.."kasihnya ibu membawa ke syurga, kasihnya ayah sepanjang masa"..

Quote:
ni atuk ngan nenek wildan



Quote:
ni tokmak ngan tokcek wildan



Quote:
ni mama ngan encik wildan



So, kepada semua ibu dan ayah..x kira apa gelaran anda..selamat menyambut hari anda..jadi lah yg terbaik buat anak2 anda..




Tuesday, 16-Jun-2009 08:16 Email | Share | | Bookmark
wildan 6 months already??

cepat betul masa berlalu..pejam celik pejam celik..dah masuk 6 bulan dah wildan..heheh..masuk 6 bulan ni wildan dah pandai duduk, tp x tegak sgt la..dah pandai merangkak, berdiri sambil berpaut pada apa shj yg boleh dia capai ..cth nye kerusi, katil or tgn or kaki org yg tgh duk dekat ngan dia..tu la dia wildan..semua dia nak wat serentak..yg aku geram tu, bila dah berdiri, eksen pulak nak lepas tangan..mcm la dia dah leh berdiri sendiri tanpa sokongan benda lain...isk isk isk..bebaru ni yg aku terkejut tgk, dia leh bergayut kat baby cot tu..bile tergantung camtu, dia menjerit..x reti nak wat ape ke gayat gaknye..kelakar betul ..pastu apa lagi, mula la menjerit mintak tlg...

ni ada sket gambo wildan sepanjang 5 bulan umurnye...ni gambar2 yg ada dlm simpanan cek qish dia...




NI la aksi2 comel wildan..



Quote:
LEFT: wildan nak gi ikut mama study !
RIGHT: Gaya wildan tgh tgk tv


Ni pulak gelagat wildan bila dipakaikan aksesori di kepala..heheh..




Monday, 1-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
wildan@kenduri kawen2

ni sambung dr previous entry tentang kenduri kawen yg kami pegi..kali ni bersama family encik wildan...

NI masa on the way pi kenduri kat negeri 9..syok gile lauk mkn dia..bertambah2 kitorg tambah..sampai pulak dah lambat..org dah x ramai..mmg la dah mcm kat umah sendiri makan..lauk yg dihidang: nasi putih+daging salai masak lemak, ikan kering, ikan keli sambal hijau, ayam goreng, pajeri terung...isk...isk...terliur bila ingat..



yang ni pulak keesokkan harinye..kami gi kenduri kat melaka pulak..

tgh ramai2 org pon wildan leh tdo lg..coz dah penat jalan jauh..



Sunday, 31-May-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
latest pic...

Comel x Wildan ???




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net